Spolja hrskave, unutra fino mekane, tope se u ustima
- pileće šnicle
- 3 jaja
- soli
- 1 kašičica belog luka
- 30 ml ulja
- 1 kašika soja sosa
- 1/2 kašičice crvene ml. paprike
- 1 kašika kisele pavlake
- 1 kesa kornifleksa
- 100 gr kukuruznog skrob
Meso isecite na tanje šnicle, pa ga izlupajte između folije. Posolite. U činiju sipajte ulje, dodajte beli luk, papriku, soja sos, pavlaku i sve izmešajte.
U drugu činiju sipajte kukuruzni skrob, u treću umutite jaja i posolite. Kornifleks dobro izgnječite oklagijom. Šnicle uvaljajte u skrob, pa u umućena jaja i kornifleks.
Ređajte ih u podmazan pleh. Poprskajte još malo uljem, pa pecite u rerni na 220 stepeni 30 minuta.
Ceo postupak pripreme pogledajte u nastavku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.