Pregršt povrća i laka priprema - gde može bolje!
Bećarac, sataraš, bećar paprikaš, kako god da zovete ovo jelo, znate i sami da je fenomenalno. Može se jesti samostalno ili uz meso, svakako se uz njega ne može pogrešiti.
Jednostavno se prirpema, a baš je ovo period kada sve domaćice svojim ukućanima pripremaju upravo ovaj ručak.
Pregršt povrća i laka priprema - gde može bolje!
Luk iseckati na kockice, sipati ulje, pa poklopljeno pržiti da omekša. Dodati papriku i tikvice isečene na kockice.
Na kraju dodati krompir takođe isečen na kockice.
Dodati suvi začin, izmešati i ponovo poklopiti. Posle 15 min dodati paradajz koji ste prethodno oljuštili i isekli na kockice.
Pržiti još 5-6 minuta, dodati peršun i skloniti sa šporeta. Služiti uz meso ili kao samostalno jelo za one koji ne vole da mešaju bećarac sa mesom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.