Tako je mekana, skoro kao puter, a ukus neopisivo fin
Kada želite da pripremite brz i ukusan doručak, a da ne potrošite previše vremena i da ne morate da budete veliki ekspert u kuhinji, ovaj recept iz kuhinje baka Jelene Petrović biće vam odličan izbor.
Veoma je jednostavan, a ova projara sa sirom i šunkom će vas oduševiti svojim ukusom i mekoćom.
Savršena je kao doručak, lagana večera, predjelo ili užina. Kombinacija sira i šunke stvara neodoljiv slani zalogaj.
Umutiti jaja, dodati prašno i griz sa praškom za pecivo. Ubaciti kukuruzno brašno i ulje i izmešati.
Dodati sir i šunku isečenu na kockice i so po potrebi. Izjednačiti polako.
Sipati u pleh obložen pek papirom i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 40 minuta. Seći ohlađenu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.