Način pohovanja koji će vas oduševiti
Retko ko ne voli pohovane filete ribe, a ruku na srce, oni su i najjednostavniji za pripremu, kada je riba u pitanju.
Pored toga što nema čišćenja, što je ujedno i najteži deo posla, očas posla će biti i gotovi i preukusni.
Savetujemo da, umesto klasičnog poha koji uključuje brašno, jaja i prezle, isprobate ovaj sa majonezom i sirom. Ne samo da će riba imati zlatnu koricu, već će ukus biti mnogo bolji.
Priprema vam, kao i kod običnog pohovanja, neće oduzeti mnogo vremena.
- 4 jajeta
- 4 kašike majoneza
- 200 g tvrdog sira
- 1 kg fileta ribe (po izboru)
Izrendajte sir, pa ga pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Sipajte so i biber, a zatim dobro sjedinite smesu.
Ribu uvaljajte u dobijenu smesu i pržite je na malo ulja.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.