Ukus je fantastičan
Foto: Bakina kuhinjaOvaj jafa kolač je tako jednostavan da ga možete spremiti dok popijete kafu, a ukus je – magija.
Baka Jela otkriva malu tajnu kako da nađete savršenu ravnotežu čokolade, putera i soka od pomorandže, da bi bio preukusan i tako sočan, a bolji od kupovnog. I garantuje - ovo je savršen recepz za uživanje u slatkim trenucima.


Biskvit:
Umutiti jaja sa šećerom.
Dodati brašno i prašak za pecivo, ulje, mleko i dobro izjednačiti. Izliti u pleh od rerne. Peći na 200 stepeni oko 20-25 min.

Nadev:
Prohladiti i preseći na pola. Jednu polovinu izmrviti. istopiti 50 gr čokolade sa maslacem, izjednačiti i dodati u izmrvljeni biskvit.
Narandže dobro oprati, izrendati i iscediti sok a zatim ubaciti u izdrobljeni biskvit.
Dodati i pune 3 kašike džema /ja nisam jer sam imala veće narandže i dosta soka/ i sve dobro izjednačiti i mikserom izmutiti.
Nadev rasporediti na drugi biskvit i preliti kolač čokoladom. Dobro ohladit, seći na kocke i uživati u ukusu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







