Potrebna su vam svega četiri sastojka
Mnogi od nas ne mogu da zaobiđu rafove sa grickalicama, iako znamo da to nije hranljiva i zdrava užina.
Stoga, pogledajte recept za zdravu varijantu čipsa koji se priprema od cvekle.
Cvekle oguliti, oprati i prosušiti, pa izrendati na tanke kolutove.
Staviti u posudu, preliti uljem, dobro promešati, pa ostaviti da odstoji 20 minuta.
Ocediti od viška ulja, rasporediti u dva pleha obložena papirom za pečenje, posoliti i posuti ruzmarinom, pa peći u rerni na 150 stepeni oko 50-60 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.