Kolač sa mirisom bakine kuhinje
Ovaj kolač ćete pripremiti očas posla, a tako je ukusan i jednostavan, mekan i sočan. Prava poslastica za vikend užitak.
Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno i prašak za pecivo koji smo prethodno prosejali. Dodati ulje, jogurt, koricu limuna i suvo grožđe. Sve izjednaciti i sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni 30 minuta.
Mleko prokuvati sa čokoladom. Kolač malo prohladiti i iseći na kocke.
Prohlađen kolač preliti sa prohlađenim čokoladnim mlekom. Ostaviti da se sve ohladi i upije.
Detaljan opis recepta pogledajte u videu:
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.