Krompir spada u povrće koje je mnogima omiljeno, a i poprilično je jeftino.
Najčešće se služi kao prilog, i to pomfrit, pečeni ili pire.
Što je najbolje od svega nije ni komplikovan za pripremu, ali postoje neki trikovi koji će vam olakšati kuvanje, pogotovo pirea.
Verovatno mislite, šta je teško tu, krompir se skuva, ispasira i prilog je spreman.
Ali, ako želite da bude savšreno kremast, onda u nastavku teksta pročitajte savete zlata vredne.
Da biste napravili savršeno kremast pire krompir, nakon što ga skuvate, obavezno ga osušite, a zatim lepo ispasirajte ili pritisnite kroz sito.
Na ovaj način će jelo biti još kompaktnije. Nakon toga, dodajte vrelo mleko i sjedinite.
Možete da ispasirate ili da mikserom umutite.
A postoji još jedna tajna koju je ova food blogerka otkrila, a to je da puter pre nego što dodate u krompir prethodno istopite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.