Najveći problem je zapravo jednostavan - treba samo da se pronađe kvalitetno meso
Koliko puta ste kupili neko lepo meso, a kada ste ga pripremili, ostalo je tvrdo, suvo ili žilavo?
Da biste izbegli takav scenario, budite lukavi i 'iznenadite' meso ovi trikom koji garantuje da će pečeno, dinstano ili bareno meso ispadne mekano I sočno, prenosi Punkufer.
Jabuka, ananas i kruška su vaši saveznici u kuvanju, pečenju i dinstanju crvenog mesa.
Sve što treba da uradite je da oljuštite voće i rasporedite ga po mesu dok se čorba kuva ili meso peče.
Voćne kiseline će omekšati meso i učiniti ga ukusnijim.
I dovoljno je samo da sami sebi kažete - uživaj!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.