Kako od starog hleba napraviti savršeno ukusan obrok: Topli sendviči po bakinom receptu

Rapsodija ukusa

22.05.2024. 10:14
  • Podeli:
topli sendviči, bakina kuhinja-664da3fcebd61.webp Foto: Bakina kuhinja

Iz bakine kuhinje vam donosimo ideju za tople sendviče od hleba koji vam stoji.

Potrebno je:

  • sečen stari hleg
  • 2-3 jaja 
  • 100 gr sira
  • 100 gr šunke
  • kečap
  • origano 
  • 100 gr rendanog kačkavalja
  • 50 mleka ili jogurta
Foto: Bakina kuhinja

Priprema:

U činiju razbiti jaja, dodati sir, malo izmešati, dodati pola kačkavalja, i šunku na listiće, kao i origano.

Možete dodati i malo ljute paprike po želji. Hleb tanje kriške, premazati obilno kačkavaljem, pa kašikom rasporediti nadev iz činije.

Odozgo na sredinu staviti ostatak kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 30 minuta.

Servirati toplo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()