Rapsodija ukusa
Iz bakine kuhinje vam donosimo ideju za tople sendviče od hleba koji vam stoji.
U činiju razbiti jaja, dodati sir, malo izmešati, dodati pola kačkavalja, i šunku na listiće, kao i origano.
Možete dodati i malo ljute paprike po želji. Hleb tanje kriške, premazati obilno kačkavaljem, pa kašikom rasporediti nadev iz činije.
Odozgo na sredinu staviti ostatak kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 30 minuta.
Servirati toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.