Idealno jelo za početak dana ili večeru
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za posnu pitu sa povrćem.
Na ulju propržiti seckan luk i seckanu papriku, pa dodati paradajz na kockice. Ubaciti blitvu blanširanu i sečenu. Dodati suvi začin i po želji mleveni biber.
Sve Izjednačiti, ubaciti kuvan i oceđen pirinač i suvi začin. Sve izjednačiti. Koru raširiti, premazati uljem, pa preko nje drugu. Rasporediti nadev naročito pri dnu. Saviti stranice i uviti.
Premazati uljem i zaseći malo nožem da ne pucaju kad se ispeku i seku. Peći na 200 stepeni C 40 minuta. Služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.