Ceо život pravimo istu grešku sa smrznutim graškom, a mali trik može ga pretvoriti u sladak, pun ukusa i savršeno skuvan prilog za manje od deset minuta
Foto: PixabayKoliko puta ste mislili da je smrznuti grašak najjednostavnije jelo na svetu? Otvorite kesicu, ubacite u ključalu vodu i za nekoliko minuta imate kašastu i bezukusnu masu.
Ključ leži u načinu kuvanja. Većina ljudi odmah baca grašak u ključalu vodu i dodaje so. Rezultat? Povrće gubi boju, postaje mlitavo i bez ukusa.
Pravi trik je dinštanje na srednjoj vatri uz puter i malo šećera, bez prekuvavanja. Na ovaj način grašak zadržava sve svoje prirodne arome, boju i sladak, pun ukus koji će svi primetiti.
Sipajte smrznuti grašak u šerpu;

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







