Ukus je savršen
Iz bakine kuhinje vam donosimo rascvetane kupus kiflice, spolja hrskave, unutra mekane kao pena.
U mleko izdrobiti kvasac, dodati šećer pa kad zapeni sipati u vanglicu, dodati jaja, ulje, brašno i so, pa zamesiti glatko testo.
Ostaviti da odmara 30 minuta, pa razviti u pravougaonik. U tanjir staviti sir i žumance pa izjednačiti, dodati i ulje.
Nadevo premazati testo i urolovati. Nožem iseći kiflice i ređati u pleh.
Ostatkom belanaca premazati kiflice i posuti susamom. Peći na 220 stepeni C 30 minuta. Pokriti malo krpom i služiti. Prelepe, spolja hrskave, unutra mekane kao duša.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.