Bez trunke brašna, a toliko sočan da ćete ga praviti iznova i iznova
Foto: Bakina kuhinjaTražite laganu, a preukusnu poslasticu? Ovaj kolač sa grizom će vas oduševiti svojom mekoćom i aromom.
Bez trunke brašna, a toliko sočan da ćete ga praviti iznova i iznova. Vrlo se lako pravi, tako da vam neće biti naporan dan u kuhinji.
Umutiti jaja sa šećerom, pa dodati griz sa praškom za pecivom.
Samleti čajne keksiće sa orasima, pa dodati u jaja, ubaciti ulje, jogurt i jabuke sa cimetom. Sve lagano izjednačiti.
Pleh 30x18 podmazati uljem i posuti brašnom, ili stavite pek papir.
Peći na 200 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni oko 45 minuta. Po želji preliti čokoladom. Seći i služiti ohlađen.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







