Savršen uz kafu ili za užinu
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za zdravu poslasticu koja se pravi bez brašna.
Umutiti jaja sa šećerom, pa dodati orahe, griz i pecivo, jogurt i ulje.
Ubaciti koricu limuna, malo cimeta, suvo grožđe i kockice oljuštenih breskvi.
Sve izjednačiti. Sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni C, 50 minuta. Ohlađen seći pa posuti šećerom u prahu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.