Domaći burek će vas oduševiti
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za domaći burek sa mesom i mladim lukom.
Iseckati luk i propržiti, dodati rendani krompir, so, biber. Sve lepo izdinstati. Okruglu tepsiju obložiti pek papirom pa prvu koru staviti na dno i premazati uljem.
Dve kore zgužvati kao harmoniku pa poprskati uljem. Još jedan red takođe, pa rasporediti dve kašike nadeva pa opet dve kore pa na drugu nadev.
Na kraju prekriti sa dve kore i ušupkati i premazati uljem. Peći na 200 stepeni C 50 min.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.