Uspeva uvek
Foto: Bakina kuhinjaJedna od najpoznatijih srpskih pita je svakako gibanica, a sa receptom baka Jele nema greške.

Koru raširiti na sto pa je premazati uljem, dodati drugu koru i nju premazati uljem. Skupljati je po širini među prstima praveći harmoniku.
Ređati u podmazan pleh. Sir izdrobiti, dodati malo ulja, prašak za pecivo jaja i mleko i sve izjednačiti. Preliti između presavijenih dela kora i ostatak odozgo.
Peći na 200 stepeni C 40 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







