Sezonsko jelo puno vitamina
Prava supa za sunčane prolećne dane, recept je proveren a ukus savršen.
Očistite spanać i odsecite šparglama tvrde krajeve i vrhove; krajeve bacite, a sredinu isecite na komadiće. Prodinstajte crni luk, pa dodajte brašno. Mešajte 2 minuta, pa nalijte vodom i dodajte šparglu i očišćen spanać. Posolite i pobiberite. Kad provri voda, smanjite vatru i kuvajte pokriveno još nekih tridesetak minuta. Nakon toga ispasirajte, dodajte šolju mleka, po potrebi još malo soli i bibera.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.