Idealan recept za ljubitelje testenine
Pasta sa dve vrste sira, prazilukom, šampinjonima i šunkom je jelo koje se brzo pravi, a odlično zasiti.
Praziluk iseckajte na kolutove, šampinjone na kriške, beli luk sitno, šunkaricu na kockice. Na ulje stavite praziluk i dve kašike vode, posolite po ukusu i dinstajte poklopljeno pet minuta na srednjoj vatri da omekša.
Dodajte pečurke i beli luk, dinstajte tri minuta. Skuvajte testeninu prema uputstvu sa pakovanja, ocedite. Sir pomešajte sa prazilukom i pečurkama, dodajte čašu vode od kuvanja testenine da dobijete željenu gustinu sosa.
Dodajte šunku, bosiljak i parmezan pa umešajte testeninu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.