Pripremite se za kulinarski doživljaj
Foto: Bakina kuhinjaDonosimo vam recept za sočne krmenadle koje se tope u ustima kao puter, prelivene najboljim saftom koji ste ikada probali. Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda. Savršen spoj mekog mesa i bogatog umaka, učiniće da svi traže repete. Služite uz krompir i salatu i uživajte u svakom zalogaju. Pogledajte video i otkrijte tajnu.

Krmenadle malo izlupati, pa posoliti i pobiberiti. Na foliju staviti brašno i mlevenu papriku, pa izmešati. Svaku krmenadlu uvaljati u brašno pa ih propržiti malo na ulju. Izvaditi pa tu ubaciti seckan luk crni i beli, pa sve i zelenu paprika.
Pred kraj dodati oljušten i seckan paradajz. Dodati suvi začin. U jednu činiju dodati dve kašike brašna, ostalo od krmenadli, dodati 300 ml vode, dodati origano može i kašičica belog luka u granulama.
Krmenadle staviti u tepsiju pa prelito sa prženim lukom i sipati vodu sa brašnom. Pokriti folijom, a rernu zagrejati na 220 stepeni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







