Služite sa testeninom ili pirinčem
Treba iskoristiti začine koje daju lepu aromu obroku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.
Pileće grudi isecite u šnicle i posolite. Stavite u veći tiganj i pržite dok ne porumeni.
U blender stavite ostatak sastojaka (ispod piletine). Izblendirajte.
Kada je piletina pržena, dodajte joj sos i ostavite na ugašenoj ringli da se malo zagreje sa mesom.
Služite sa testeninom, pirinčem, ili samo sa salatom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.