Ukusna kao prava proja.
Ovog jutra vam donosimo recept za proju, koja nije prava proja. Ipak, vrlo je ukusna, veoma se brzo pravi i idealan je izbor za doručak.
Ukoliko vam ostane koje parče, možete ga pojesti uz večeru uz čašu jogurta. Takođe, može biti i odlična zamena za hleb kad god vam zatreba.
Pomešati sve sastojke, dodati prašak za pecivo i vode po potrebi.
Testo treba da bude srednje gusto, kao za uštipke.
Staviti smesu u podmazan pleh, pa peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne dobiju lepu boju.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.