Kremast i lagan, prste da poližete
Foto: PixabayDonosimo vam nešto lakšu verziju vašeg omiljenog kolača - tiramisua.

U jednoj posudi pomešajte kafu i rum. U zasebnoj posudi umutite pavlaku, šećer i vanilin ekstrakt. Prvo mutite na nižoj brzini pa na najvećoj.Umačite keks u kafu pa ga ređajte u kalup. Preko nanesite trećinu šlaga. Postupak ponavljajte dok ne utrošite sav materijal. Pospite kakao prahom. Kolač pokrijte plastičnom folijom i ostavite 24 sata u frižideru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







