Recept za iskusne, ali i one koji su dovoljno hrabri u kuhinji
Meso marinirano u mešavini maslinovog ulja, balzamika, vuster i soja sosa, senfa, izgnječenog belog luka, soli i bibera svakako ne može biti loše... Uživajte!
Pomešati maslinovo ulje, balzamiko, vuster i soja sos, senf, izgnječen beli luk, so i biber.
Meso staviti u činiju sa poklopcem, preliti marinadom, zatvoriti i ostaviti u frižider da prenoći.
Sutradan ocediti od viška marinade i peći na roštilju ili u gril tiganju po četiri minuta sa svake strane.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.