Sigurno ste barem nekada čuli starije da im je mast na hlebu obeležila detinjstvo
Dobri stari recept na kome smo svi odrasli, sada je predstavljen u novom ruhu.
U manju posudu staviti masti male kašičice onoliko koliko ima komada hleba. U masr iseckati persunov list, ml. biber, izdrobljen beli luk. malo tucane ljute parike i sve izmešati.
Mazati hleb i ređati u pleh obližen pek papirom. Moše se pržiti i u tiganju (ne stavlja se ulje) ali se maže i donja strana hleba.
Peći na 220 stepeni C 10-15 minuta.
Fantastičan ukus, hrskavo može se jesti uz neko meso ili samostalno kao užina.
Ceo postupak pripreme pogledajte u nastavku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.