Spremaćete ga i nakon posta
Posni hlebovi su pravo olakšanje zbog njihove brze i jednostavne pripreme.
No, to nikako ne umanjuje njihov fantastičan ukus. U to se lako možete uveriti, zahvaljujući ovom receptu.
Sastojci:
U toplu vodu dodajte kvasac, malo promešajte, pa dodajte so, šećer i brašno.
Mešajte smesu dok ne dobijete jglatko testo.
U toku mešanja dodajte semenke i umesite ih u testo.
Ostavite barem 30 minuta da se udvostruči, a zatim u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, pecite 20 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.