Izdašno jelo, idealno za ručak
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za mekane sočne šnicle u kremastom luku.
Šnicle malo izlupati, posoliti i uvaljati u brašno. Ispržiti na ulju, pa izvaditi na tanjir. U toj masnoći ispržiti veću glavicu seckanog crnog luka.
Kad bude staklast dodati kašiku brašna i naliti vode da sos bude redak. Poklopiti i krčkati 15-20 minuta.
Dodati suvog začina, mleveni biber i seckan beli luk. Servirati toplo uz krompir pire.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.