Rapsodija ukusa iz bakine kuhinje
Iz bakine kuhinje vam donosimo musaku na malo drugačiji način od onog na koji ste navikli.
Na ulju propržiti seckan luk i praziluk, kao i rendanu šargarepu. Dodati mleveno meso poklopiti da se izdinsta. Dodati začin suvi, papriku, mleveni biber i beli luk. Dodati rendan krompir. Izjednačiti i skloniti sa šporeta.
Podmazati uljem tepsiju i istresti krompir u tepsiju. Umutiti jaja, dodati pavlaku, mleko i malo ulja pa preliti krompir.
Možete dodati i malo rendanog kačkavalja. Peći na 210 stepeni C 40 minuta da zarumeni. Servirati uz finu salatu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.