Pomera granice dobrog ukusa
Donosimo vam recept za super kremastu tortu koja će oboriti s nogu i one koji ne vole slatko.
U jednoj posudi sjedinite mleveni keks sa otopljenim puterom. U kalup izručite pripremljenu smesu i ravnomerno rasporedite. Zasebno umutite šećer sa krem sirom, dodajte otopljenu belu čokoladu, pa sve mikserom sjedinite. Dodajte slatku pavlaku pa sjedinite. Prelijte smesu preko keksa u kalupu, pa pospite rendanom belom čokoladom. Stavite u frižider da se dobro stegne. Dekorišite glazurom od bele čokolade ili po želji, secite i služite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.