Nisu klasične punjene paprike sa mesom ili sirom, ove su sa posebnim šmekom.
Foto: Bakina kuhinjaDonosimo vam recept iz bakine kuhinje koji se lako prirpema, veoma je ukusan i mladima neće oduzeti mnogo vremena da ga pripreme. U pitanju su punjene pržene paprike, sočne i veoma ukusne.
Nisu klasične punjene paprike sa mesom ili sirom, ove su sa posebnim šmekom.
U činiju izdrobite feta sir, dodajte mu jaje, kašiku griza, prašak za pecivo, seckani beli luk i kulen. Sve to promešajte zajedno, po ukusu, ako želite dodajte peršun i susam.
Smesu dobro izjednačite da bude kompaktna i njome punite prethodno oprane i očišćene paprike. Vrh paprike zatvoriti kolutovima paradajza.
Paprike pržiti u zagrejanom tiganju oko 20 minuta, paprike je potrebno polako okretati u tiganju. Prirodno, paprika će pri okretanju malo cureti, te budite oprezni i polako to radite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







