Zebra šara koja osvaja ukusom i izgledom
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za najsočniju projaru koju ćete probati.

Umutiti jaja, dodati izdrobljen sir, kukuruzno brašno. Izmešati pa dodati jogurt, jogurt i hlebno brašno, ulje i sve izjednačiti.
Podeliti na dva dela. U jedan dodati spanać, u dugi ajvar, pa izmešati. Pleh obložiti pek papirom.
Na sredinu sipati spanać, pa na njega ajvar od testa i tako do kraja kao zebra kolač.
Peći na 220 stepeni C, 30 min, pa smanjiti na 200, peći još 30 minuta. Ohladiti pa služiti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







