Ukus koji priča priče
Iz bakine kuhinje vam donosimo najsočniji kolač sa jabukama.
Umutiti jaja sa šećerom, dodatoi brašno sa praškom za pecivo.
Ubaciti suvo grožđe i brusnicu.
Dodati ulje, jogurt, koricu narandže i sve polako izjednačiti. Na dno sipati nekoliko kašika testa pa rasporediti samo koliko da pokrije dno. Poređati jabuke na tanje listove, pa posuti cimeto.
Posuti polovinom testa pa odozgo posuti mlevene orahe i plazmu koju ste izmešali. Preko polako rasporedite ostatak testa. Peći na 200 stepeni C oko 45-50 minuta.
Ostaviti da se prohladi, pa ga okrenuti na dasku, posuti vanilin šećerom i iseći... Najsočniji kolač koji postoji.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.