Govedina, brašno, crni i beli luk i još nekoliko namirnica, biće dovoljni da napravite preukusan gulaš.
Ukoliko ste ljubitelj gulaša, ovaj će vam se posebno svideti. Nije vam potreban kotlić, niti dugo stajanje pored istog, a ukus je neprevaziđen.
Meso iseći na komade, posoliti i pobiberiti, uvaljati u brašno, pa propržiti u šerpi na malo vrelog ulja. Izvaditi i staviti sa strane, a na istoj masnoći potom kratko propržiti iseckan crni i beli luk i paprike.
Vratiti meso, umešati paradajz pire i mlevenu papriku, pržiti dva minuta, te preliti supom, vinom i usitnjenim pelatom.
Začiniti, poklopiti i kuvati na tihoj vatri oko dva sata.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.