Recept za sve siroljupce
Lako se pravi, a ukus mu je fenomenalan.
Mleko skuvajte. Kad počne da ključa, dodajte so. Dodajte limuntus i neprestano mešajte, sve dok se tečnost ne zgusne i postane žuta.
Sipajte u pamučnu kesu od gaze koju ste prethodno namokrili.Pritisnite da se ocedi i ostavite tako 2 sata, pa kačkavalj stavite u frižider.
Pritisnite da se ocedi i ostavite tako 2 sata, pa kačkavalj stavite u frižider.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.