Možete da ih pravite i u danima posta, a držaće vas dugo sitim
U tiganj sa uljem dodajte tunjevinu iz konzerve, sos od paradajza i beli luk pa sve dobro promešajte i prokuvajte. Špagete prethodno skuvajte po uputstvu sa pakovanja ili onako kako inače kuvate pa dodajte u tiganj. Sve dobro promešajte i vaše jelo će za nekoliko minuta biti gotovo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.