Služite ih dok su topli
Vazdušasti i preukusni, slani mafini su odličan izbor za bilo koje doba dana.
Pripremaju se brzo i jednostavno, a svaki zalogaj nudi pravu eksploziju ukusa - mi vam danas donosimo recept za one iz bakine kuhinje.
U posudu umututi jaja, dodati prosejano brašno sa praškom za pecivo.
Tikvicu posolite, pa iscediti i iseći na kockice. Dodati u činiju. Ubaciti izmrvljen sir, seckanu papriku i seckane krastavčiće.
Kačkavalj izrendati, pa i njega ubaciti, dodati jogurt, ulje i posoliti po želji. Sve izjednačiti.
Rasporediti u mafin kalupe i peći na 200 stepeni 40-45 minuta - da lepo porumene. Služiti toplo kao užinu ili večeru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.