Nećete se više mučiti, a dobićete savršeno tanke kolutiće luka
Luk je neizostavan sastojak svakoj hrani, a domaćice znaju koliko naporno može biti seckanje istog. Međutim, postoji jedan trik koji je postao viralan na društvenim mrežama, a koji će vam uštedeti i vreme i živce - jednostavan je, potrebna vam je samo viljuška i ljuštilica za krompir, krastavac.
Glavicu luka, crvenog ili belog, nabodite na viljušku kako bi vam ona služila kao držač dok ga budete čistili. Viljušku čvrsto držite, a potom uzmite ljuštilicu i počnite. Luk seckajte po želji, na kolutiće ili tračice.
Umesto da se zamarate nožem, pomoću ove alatke dobićete savršeno tanke kriške luka.
Pogledajte kako izgleda postupak:
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.