Specijalno iz baka Jeline kuhinje
Sečenje pilećih grudi na poseban "haselbak" način je tajna ovog atraktivnog i ukusnog jela, a danas vam donosimo najbolji recept - onaj iz baka Jeline kuhinje.
Meso iseći po širini kao harmoniku.
Utrljati začine za piletinu i u prosečeni deo ubaciti listove dimljene slanine, listove kačkavalja i listiće krastavčića. Na kraju rasporediti listiće belog luka.
Višak stavite po mesu. Premazati uljem i peći na 200-220 stepeni 50 minuta.
Možete malo pokriti na početku folijom, pa posle otkriti da se lepo zarumeni. Kad se malo prohladi, služiti uz krompiriće.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.