Kiselina limunade dobro se slaže sa bogatim ukusom kafe, stvarajući jedinstven, osvežavajući napitak
Kafa-limunada se vrlo jednostavno pravi, potrebno je samo da ohladite espreso kada ga skuvate. Ukoliko volite osvežavajuće napitke, možda ćete želeti da napravite i afogato ledenu kafu sa amaretom.
Evo i kako se pravi kafa-limunada:
Skuvajte espreso i ostavite da se ohladi. Iscedite limun za limunadu. Napunite čašu ledom i sipajte limunadu.
Lagano sipajte ohlađeni espreso, kako biste napravili "dvoslojni" napitak.
Ukrasite kriškama limuna i nane.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.