Ovako se pravi najbolja smesa za pohovanje: Meso će ostati sočno, a tajna je u jednom sastojku

Smesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava

12.02.2024. 20:05
  • Podeli:
pohovano meso, piletina, ručak, pixabay-65ca5d8de117e.webp Foto: Pixabay

Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste želeli. Smesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.

Zato sa vama delimo jedan recept za savršenu smesu za pohovanje, a tajna je u pivu!

Sastojci:

  • 3 jaja
  • 5 kašika brašna
  • 1 kašika prezli
  • 1/2 kašičice soli
  • 200 ml piva
Foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo. Meso uvaljajte u ovu smesu, pa ga pecite na regularan način.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()