Nezaobilazna na svakoj gozbi, pikantnog ukusa
Slavna voditeljka Opra Vinfri, u svom kuvaru je napisala recept za punjenja jaja, koja su u Americi poznata i kao đavolja.
Đavolja ili punjena jaja su prvi put poslužena kao predjelo u starom Rimu, a od tada su postala nezaobilazna na svakoj gozbi.
Ime su dobila zbog pikantnog ukusa, a obično su spremana sa ljutom papričicom ili nekim drugim pikantnim začinom, a danas mogu da se pune nadevima po želji.
Opra je podelila u svom kuvaru recept za punjena jaja kakva ona najviše voli.
Ako ste ljubitelj ovog predjela, u nastavku teksta pročitajte kako da ih napravite, a odlična su ideja i za slave.
Jaja tvrdo skuvajte, pa ih presecite na pola.
Izvadite žumanca i stavite ih u posudu, pa dodajte majonez, senf, kiseli krastavac, vorčester sos, sok od limuna, sos od rena i tabasko sos.
Dobro promešajte, pa napunite belanca.
Pospite peršunom i mlevenom slatkom paprikom.
Stavite u frižider na sat vremena.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.