Bogati doručak za celu porodicu
Ima li išta lepše od toplog, mekog testa koje miriše na beli luk?
Uživajte u slanim krofnama koje svežinu zadržavaju i sutradan.
Donosimo vam recept za slane krofne.
Priprema
U mlako mleko dodajte kvasac i šećer i ostavite da se kvasac aktivira.
Zatim od ostalih sastojka umesite glatko testo, kao za štrudlu. Stavite brašno na sto, a onda lagano isecite oblike za krofne.
Ostavite 20 minuta testo da naraste. U ulju, u dubokoj šerpi ispržite krofne.
Uživajte!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.