Prefinjenog ukusa, a laka za napraviti
Ako za praznike ne znate šta biste slatko napravili, ova torta je idealan recept za vas. Ne peče se i gotova je za 30 minuta. Savršeno, zar ne?
Iz bakine kuhinje stiže super recept za tortu Šeherezada čiji ukus je očaravajući i ulepšaće vam predstojeće praznike.
Jedan litar mleka sipati u šerpu i odvojiti za puding. Staviti bombone i šećer da se skuvaju, tj. provre u tom mleku, pa zakuvati puding izmešan sa mlekom i skloniti i ohladiti.
Umutiti margarin sa prah šećerom, pa dodavati puding u margarin i miksati da se dobije fina krema.
Šlag kremu umutiti po uputstvu. Poređati keks na tacnu, pa ga premazati kremom odozgo, pa preko opet keks, a onda šlag krema. Zatim poređati keks, pa preko kremu, a onda šlag, sve dok ne potrošite materijal.
Odzgo ukrasite šlagom ili nekom dekoracijom po želji.
Veličina pleha/tacne 28x20 cm.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.