Neodoljivo jelo koje se brzo i lako sprema
Savršeni spoj testenine sa tunjevinom, a držaće vas dugo sitim.
Vodu zagrejte u šerpi do ključanja. Maslinovo ulje zagrejte na tiganju pa u njemu propržite sitno seckan crni i beli luk. Posolite provrelu vodu pa dodajte testeninu i kuvajte 10 do 12 minuta, po uputstvu sa pakovanja. Oceđenu tunjevinu dodajte u luk pa dodajte usitnjen paradajz pelat. Zatim pojačajte vatru da prokrčka. Začinite sos pa pomešajte sa testom i služite toplo. Izrendajte preko paste malo biljnog kačkavalja.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.