Tajni sastojak se nalazi u njima
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo nesvakidašnju poslasticu - pečene jabuke punjene orasima, medom i urmama.

Jabuke oprati, pa izvaditi semenke. Orah samleti, dodati med po želji i izmešati. Urme saseckati nožem. Na dno staviti urme, a orah izmešati sa medom pa puniti jabuke, rasporediti koliko ima.
Poklopiti poklopcem od jabuka pa peći u rerni 20 minuta, skloniti polako poklopce pa zapeći jabuke do kraja da se lepo ispeku i omekane.
Nekim jabukama će ispucati kora i one su najslađe. Ohlađene servirati sa šlagom i sladoledom. Jabuke preliti medem ili istopljenom čokoladom. Sjajna poslastica, gotova za 30 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







