Najbolje ih je poslužiti uz bareni pirinač
Ukusno jelo od svega par sastojaka kojim ćete iznenaditi goste.
Pečurke oprati i iseći na deblje listiće. Pomešati maslinovo ulje i začine, pa u tu smesu staviti pečurke. Ostaviti da se mariniraju pola sata, a onda ih nanizati na štapiće za ražnjiće. Peći na gril tiganju i poprskati soja sosom. Služiti uz bareni pirinač.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.