Naprvite je od sastojaka koje već imate u kuhinji
Pripremite se za pravu senzaciju ukusa! Ova pita će vas oduševiti svojom jednostavnošću, brzinom pripreme i fantastičnim ukusom. Na prvi pogled, izgleda kao klasična gibanica, ali tajni sastojak joj daje posebnu notu i čini je neodoljivom. Idealna je za brzi doručak, ukusnu večeru ili iznenadne goste.
Umutiti malo viljuškom jaja, pa dodati sir, mleko ili jogurt i izmešati. Ubaciti malo ulja i pola rendanog kačkavalja i sve izjednačiti.
Pleh obložiti pek papirom, istresti u pleh i izravnati. Odozgo rasporediti ostatak kačkavalja.
Peći na 220 stepeni C 45 minuta da ispari tečnost i porumeni. Služiti uz jogurt. Fantastično!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.