Ove godine je poranio
Danas vam iz bakina kuhinje donosimo tradicionalno srpsko jelo koje se sprema u zimskom periodu, kuvani kupus.
Iseći kupus na krupne kocke. Polovinu naslagati u lonac, preko staviti krmenadle i malo suvog mesa, lovorov list i mlevenu papriku i tucanu.
Pokriti drugim delom kupusa, pa opet staviti mlevenu papriku i lovorov list.
Staviti veliku kašiku masti i naliti vodom da ogrezne.
Kuvati oko 1 i po sat ili sat u ekspres loncu. Uz kupus bi idealno išla jedna vruća proja.
U videu u nastavku teksta detaljnije pogledajte pripremu ovog jela.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.