Kapri torta je čuvena poslastica čija priprema zahteva malo više vremena, ali se isplati.
Često se služi na proslavama, a danas vam predlažemo da isprobate ovaj malo drugačiji recept za poznatu tortu.
Pravi se sa mekanim belanac korama od oraha, a premazuje želeom koji ste obogatili i malinama.
Na kraju ide neprevaziđeni vanila fil i čokoladna glazura. Niko neće odbiti parče.
Kapri torta je čuvena poslastica čija priprema zahteva malo više vremena, ali se isplati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.