Po bakinom receptu je neodoljiva
Danas vam otkrivam tajnu ukusnog i zdravog posnog ručka koji će vas osvojiti na prvi zalogaj, a to je boranija. Bez zaprške, a pun povrća i bogatog ukusa – ovo jelo je pravo iznenađenje za sve ljubitelje zdrave hrane.
Dodali smo i dva posebana sastojaka koji će boraniju učiniti neodoljivom, a vi ćete u videu otkriti o čemu se radi. Pripremite se za eksploziju ukusa i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima. Ne zaboravite da lajkujete video, ostavite komentar i pretplatite se na naš kanal za još ukusnih posnih recepata.
Na ulju prodinstati luk i seckanu šargarepu. Dodati celer, kukuruz, i sečene šampinjone na listiće.
Dodati zelenu papriku malo mlevene i nalitu vodu da se kuva oko 30-40 minuta.
Dodati jedan paradajz ili malo kuvanog paradajza, beli luk na kockice, kao i ajvar.
Sve izjednačiti. Kasnije razmutiti jednu kašiku griza sa malo vode i ubaciti.
Kuvati još pet minuta. Dodati suvi začin i na kraju peršunov list seckan.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.